Mieszkanie w kamienicy

Salon został zaprojektowany dla rodziny z małym dzieckiem. Pierwszą wytyczną była swoboność zmian ustawień mebli w zależności od potrzeb. Znajdzie się tutaj miejsce na zabawę, naukę i wieczorny relaks.

Zadanie polegało również na zatrzymaniu dotychczasowych mebli, a przynajmniej jak największej ilości. Udało się wykorzystać w projekcie zastaną sofę z fotelem oraz regał na książki, który został przemalowany z czerni na biel.

Inwestorzy zdecydowali się na propozycję neutralnej kolorystyki w połączeniu z granatowymi akcentami w dodatkach (dzięki temu można łatwo zmienić klimat, zmieniając kolory tych dodatków na inne). Przysłowiowym rodzynkiem w salonie, jest słonecznie żółty fotel z podnóżkiem.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *